Professionell Areamätning i Floda

Välkommen till Areakonsult.se, ditt förstahandsval för areamätning i Floda. Vi erbjuder pålitliga tjänster inom lägenhetsmätning, husmätning och lokalmätning i Floda. Varje kvadratmeter räknas!

Gratis prisförfrågan

Varför välja oss för areamätning och uppmätning i Floda?

 • Lokal expertis: Vårt team är inte bara experter på areamätning; vi känner också till Floda inifrån och ut. Detta innebär att vi förstår lokala förhållanden och regelverk, vilket gör oss till en ovärderlig resurs för dina uppmätningsbehov i Floda.
 • Omfattande tjänster: Från lägenhetsmätning i Floda till detaljerad uppmätning av hus i Floda, våra tjänster täcker alla dina behov. Vi ser till att varje projekt hanteras med högsta professionalism och noggrannhet.
 • Teknologisk precision: Användning av den senaste tekniken inom areamätning gör att vi kan erbjuda exakta och tillförlitliga resultat. Detta garanterar att du får korrekta uppgifter för att fatta välgrundade beslut.

 

Några av våra tjänster

 • Areamätning Floda: Vi tillhandahåller grundliga areamätningstjänster för att bestämma den exakta storleken på din fastighet. Oavsett om det gäller kommersiella eller bostadsfastigheter, ger våra resultat den information du behöver.
 • Lägenhetsmätning Floda: Planerar du att sälja eller renovera din lägenhet? Våra lägenhetsmätningstjänster i Floda ger dig en klar bild av din lägenhets exakta storlek.
 • Uppmätning Hus Floda: Vårt team erbjuder detaljerade husuppmätningar i Floda. Korrekt arealinformation är avgörande för effektiv planering och värdering.

 

Hur vi arbetar

Initial konsultation: Diskutera dina behov och boka en tid som passar dig.

Uppmätning på plats: Vårt erfarna team utför uppmätningen med precision.

Rapportering: Du får en detaljerad rapport över dina fastigheters exakta mått.

 

Boka din uppmätning idag

Säkerställ att din fastighet i Floda är korrekt mätt. Kontakta Areakonsult.se för professionell areamätning, lägenhetsmätning, och uppmätning av hus i Floda. Vår expertis garanterar att du får den noggrannhet och service du förtjänar.

 

Kontakta oss nu

VARFÖR GÖRA EN AREAMÄTNING?

 • Lita inte på gamla areauppgifter. Dagens regler är mer tillåtande
 • Möjlighet till att maximera priset vid försäljning
 • Trygghet för både säljare och köpare. Undvik framtida tvister
 • Omvärdering för att lägga om bostadslånen
 • Byggt om eller till? Hur påverkade det arean?
 • Korrekta uppgifter vid fastighetsdeklaration

Våra areamätare är diplomerade för uppgiften och innehar konsultansvarsförsäkring vilket gör att du tryggt kan anlita oss!

VILKA VI JOBBAR MED

FASTIGHETSMÄKLARE

Majoriteten av alla bostäder i Sverige har aldrig blivit uppmätta på plats så uppgiften om arean som finns i mäklarbilden eller den uppgift som tex säljaren eller BRF:en har är väldigt sällan aktuell eller verifierad.

Läs mer här om hur du kan behöva resonera kring en uppmätning

BRF:ER

Storleken på medlemmarnas lägenheter ligger till grund för andelstal och därmed avgifter. Är ni säkra på att ni har korrekta uppgifter? Har er förening bostad-eller lokalhyresgäster? Erlägger de korrekt hyra?

Läs mer här om vad som är viktigt att tänka på

PRIVATPERSONER

Du vill säkerställa att du faktiskt får betalt för alla dina kvadratmeter om du ska sälja din lägenhet! Majoriteten av alla bostäder i Sverige har aldrig blivit areamätta.

Lär mer här om hur en uppmätning kan påverka dig och din försäljning 

BYGG & FASTIGHETSBOLAG

Hyresgäster flyttar in och ut och hyressättningen baseras på antalet kvadratmeter som i väldigt många fall aldrig blivit verifierade. Det byggs om och till och har säkert gjorts så vid flera tillfällen. Varför riskera att ni inte erhåller rätt intäkt?

Läs här om vad som mer är viktigt att känna till

PRISER AREAMÄTNING

Alla priser inklusive moms. Ev Snedtakstillägg 500 kr. Betalningsvillkor för privatpersoner, Swish eller betalkort (iZettle) på plats. För företag betalkort alt e-postad faktura. Besöket omfattar allt, mätning, resultat, e-postat mätbevis samt betalning. Saken är klar när vi lämnar!

LÄGENHETER

Storlek (m2) Pris ink. moms Pris ex. moms
under 50 2 250 1 800
50-89 2 500 2 000
90-129 3 000 2 400
130-169 3 200 2 560
170-209 3 750 3 000
> 209 Offert
Kontakta oss

VILLOR & FRITIDSHUS

Storlek (m2) Pris ink. moms Pris ex. moms
under 100 2 750 2 200
100-149 3 250 2 600
150-199 3 500 2 800
200-249 3 750 3 000
250-299 4 000 3 200
> 300 Offert
Kontakta oss

LOKALER

Storlek (m2) Pris ink. moms Pris ex. moms
under 100 2 750 2 200
100-199 3 500 2 800
200-299 4 000 3 200
> 300 Offert
Kontakta oss

PLANRITNING

Kontakta oss för att få en offert på komplett planritning.

Kontakta oss för offert